Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Bratex Bt.

Szolgáltató székhelye: 2022 Tahi, Szentendrei út 33.(Ez csupán adminisztratív központ, kereskedelmi tevékenység nincsen)

Telephely bemutató teremmel: 2083 Solymár, Kosár u.9.

Cégjegyzékszám: 13-06-051495 

Cégbíróság/Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:Pest megyei Cégbíróság

Elérhetőség: info@terra-brasil.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 30 5634279

Adószám: 21935495-2-13

Bemutatkozunk

Hosszú, majd' egy évtizedes brazíliai tartózkodásunk vége felé sokat gondolkodtunk azon, mit is hozhatnánk magunkkal abból a sokak számára ismeretlen, titokzatos világból. Úgy gondoltuk, hogy egy valami képes csupán azt az életérzést közvetíteni, amit annyira kívánunk mindenkinek itt Magyarországon, hogy átélje és megérezhesse:

Ez a csoda a függőágy!
Ma már talán sokan tudják, hogy ez az egyszerű találmány, nem csupán a felhőtlen, gondtalan pihenést szolgálja egyedülálló módon, de a gyermekeknek egy biztonságos, önfeledt örömet jelentő játékszer, és ismert a terápiás hatása is. Ringató mozgása az anyaméhre emlékeztet, ezt kihasználva idegrendszeri problémákat orvosolnak általa. Rendszeres használata feszültségoldó hatású lehet, segíti a szorongások leküzdését, ami pedig betegségek megelőzéséhez vezethet. Éjszakai alváshoz is ideális!

Az általunk forgalmazott függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk arra, hogy kiváló minőséget kínáljunk az érdeklődőknek.
Termékeink 90 %-a Brazíliának arról a vidékéről (Észak-kelet Brazília) származik, ahol a világ talán legjobb minőségű függőágyait készítik, de választékunkban fellelhetnek kolumbiai függőágyakat is, illetve Indonéziából származó ejtőernyőselyem túra-függőágyakat is. Gyártóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és számos országba exportálnak.
Nem az az érdekünk, hogy a legolcsóbb függőágyakat forgalmazzuk, elsődleges szempont a kényelem, a tartósság és az esztétika - tisztességes áron!
Ne keressék termékeink között az ún. famerevítős függőágyakat, melyek relaxáló hatása messze elmarad az általunk kínált, nagy méretű függőágyak ringatózás élményétől és biztonságától!

Vállalkozásunk "WEBÁRUHÁZ" formában működik, de az érdeklődőket szívesen várjuk - telefonos időpont egyeztetés után - telephelyünkön, Solymáron(Kosár utca 9) is, ahol a termékek megtekinthetők, kipróbálhatók és megvásárolhatók.

Munkatársaink:

                    Függőágyban az Amazonason 

            Muzslai Endre, Martha Tabbal Pires és akik még sokat segítenek nekünk, Benedikt és Francisco