GY.I.K.

GY.I.K.

Helyigény, szabadban vagy beltérben, mosás és élettartam...

                                                                                                                                   

 

Mekkora hely kell egy függőágynak, függőszéknek?

Nagyon sok, különböző méretű függőágyat lehet nálunk kapni. A legkisebb, gyermekeknek való függőágy függesztési távolsága 2,5 m körül van. A túrafüggőágyaknak kb. 3 m kell. Egy kétszemélyes kolumbiai függőágynak szintén elég a 3 méteres távolság. A brazil típusú függőágyak közül a kisebbeknek 3,5 a kétszemélyeseknek 4-4,2-méteres távolság az ideális. A függőszékek felfüggesztési magassága, típustól függően, 2-2,3m

Szabadtéren, vagy beltérben?

A függőágy-, és szék használók nagy része természetesen elsősorban kültéren függeszti fel függőágyát, mivel keveseknek áll rendelkezésre akkora hely a lakásban, házban, hogy a megfelelő komfortot tudja jelenteni a függőágy. Természetesen a nagyobb probléma a helyszűke, de azért érdemes jól átgondolni, hogy valóban nem lehet-e felfüggeszteni egy gyerekszobában, vagy nappaliban is úgy, hogy az könnyen leakasztható legyen. Akik kültéren beleszeretnek, azok általában nehezen mondanak le a 6 hónapos lemondásról, míg a függőágy ismét a szabadba kerülhet! A függőszék felfüggesztése általában könnyebben megoldható az egy felfüggesztési pont miatt!

Milyen hosszú egy függőágy, függőszék élettartama?

Az általunk kínált függőágyaknál és függőszékeknél nagy gondot fordítunk a minőségre, így termékeink nagyon időtállóak. Minden termékünkre legalább 3 év garanciát adunk szakadásra, de függetlenül attól, hogy szabadtérben, vagy beltérben használják, átlag élettartamuk meghaladja a 10 évet. Természetesen mindez rendeltetésszerű használat mellet, nem megfeledkezve arról, hogy az állandó eső és napfény jelentősen lecsökkenti egy függőágy  és függőszék élettartamát! A felfüggesztésnél tehát fontos, hogy könnyen le-, és felakasztható legyen!

Hogyan kell mosni a függőágyat, függőszéket?

Termékeink anyagösszetétele 80, illetve 100% pamut. Hogy melyik mennyi, annak a komfort érzetben, vagy tartósságban nincsen jelentősége. Fontos azonban a  mosásnál, hogy - legyen szó bármelyik termékről -, kímélő programban (30-40 fokos vízben) mossuk. Lehet természetesen gépben, mint bármely más ruhát, kevés mosószerrel, hogy a színét minél tovább megőrizze. Használattól függően egy függőágyat általában egy-két-három alkalommal kell kimosni évente.